Øget produktivitet og reducering
af nedetid med vores
on-site løsning

Brade Service & Solutions

Vi ved, hvor afhængig de danske produktion – og distributionsvirksomheder er af en stabil og fejlfri drift. Derfor har vi kun ansat specialister i Brade Service & Solutions til vedligehold af produktions- og distributionsudstyr. I kombination med overvågning og monitorering sørger vi for at komme udfordringer i forkøbet, fejlretter på stedet og implementerer de rigtige løsninger efter jeres behov.

On-site

I Brade Service & Solutions arbejder vi ofte on-site hos vores kunder. På den måde indgår vi som en del af mandskabet i virksomheden og på gulvet, og påtager os et stort ansvar på lige fod med en ansat.
Udover at sikre den daglige drift og vedligehold, fungerer vi også som vores kunders rådgiver i forbindelse med optimeringer, indkøb af produktionsudstyr og sparring i forhold til processer.

Læs her, hvad vores kunder mener om os

Fokus på kundens driftssikkerhed

Driftssikkerhed er vores vigtigste mål. Vi arbejder konstant på forbedringer af de tekniske anlæg, og med jævnlige modificeringer sikrer vi at komme problemer i forkøbet, hvilket øger driftssikkerheden.
Vi anvender et velrenommeret vedligeholdelsessystem til at planlægge vores opgaver. Det giver både dig og os et vigtigt økonomisk overblik og mulighed for at optimere planlægningen af serviceopgaverne.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Drift
  • Overvågning
  • Service og vedligehold
  • Optimering og investeringsplaner
  • Skræddersyede tilbud, der passer til din virksomhed og behov
  • Udarbejdelse af vedligeholdelsesprogrammer og efterfølgende drift
  • Opdatering af maskinsikkerhed efter nyeste standarder inden for sikkerhedsløsninger

Dokumenteret rentable løsninger

For at være på forkant med evt. udfordringer og for at kunne supportere bedst muligt, arbejder Brade Service & Solutions on-site.

Vi er tæt på vores kunder og deres dagligdag, hvilket sikrer at vi kan fejlrette og supportere på stedet, når evt. udfordringer i driften opstår.

Vi er mere end din leverandør

Gennem vores årelange erfaring og ekspertise, indgår vi et tæt samarbejde med dig, hvor du er garanteret en service og ydelse, der sikrer dig at din virksomhed er på forkant. Vi rådgiver omkring optimeringer, og sparrer med dig omkring nye muligheder, indkøb mm.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Jørgen Brade

Jørgen Brade
Direktør
Tlf.: 22 46 40 58
jb@brade-group.dk

Udfyld formular