Vi er super glade for, at MM Teknik & Service, nu er blevet en del af Brade Group, under Brade Technic & Solution.

Siden 2016 har Morten drevet MM Teknik & Service, og for 7 måneder siden valgte han at blive en del af Brade Technic & Solution i en ansættelse hos os – stadig med servicering af hans egne kundebase, der var opbygget gennem årene som selvstændig.

Det viste sig at være en så god ide for både Mortens kunder og for os, at vi nu har købt hans virksomhed, og glæder os derfor til at fortsætte det gode samarbejde med Morten og hans kunder.

MM Teknik specialiserede sig bl.a. i service og vedligehold af kraner, lifte, løftegrej og trucks. Alle kompetencer, som vi til dagligt bruger i Brade Technic & Service og Brade Service & Solutions. Derfor var det oplagt at få sammenlagt de kompetenceområder under vores tag.

Om opkøbet siger Morten:
Det blev muligt for mig at sætte Brades kompetencer i spil, ved at få flere muskler til at servicere min eksisterende kundebase bedre, samtidig med at prøve kræfter med andre kunder. Mine tidligere kunder kommer ikke til at mærke forskel, kun til det bedre, da der nu er kommet langt flere kompetencer til de opgaver, vi har arbejdet sammen om igennem lang tid.
Jeg glæder mig til fremtiden – nu som en del af Brade Technic & Solution.

Læs flere nyheder her >>