Brade-smoeremidler-til-produktionsvirksomheder-lubricant

Vidste du, at du altid skal kunne bevise, hvor, hvornår og med hvad du har smurt dine maskiner?

Det er faktisk et lovkrav – og også derfor er et vedligeholdelsesprogram en afgørende nødvendighed for dig og din virksomhed.

Vores vedligeholdelsesprogram gør nemlig mere og andet end blot give dig overblikket over vedligeholdelse af dine maskiner, hvor du hurtigt kan se, hvilke maskiner der skal smøres i dag, i indeværende uge eller i den kommende måned. Du får også alle nødvendige certifikater som Halal, Kosher og ISO certifikater, allergen erklæring, NSF registreringer, sikkerhedsdatablade mm.

Og det er tryghed i hverdagen. Specielt når du får audit, der kræver, at du kan fremvise de nødvendige papirer, certifikater mm.

Vi sørger for, at du har dem som PDF filer eller alle printet – på den gode gammeldags manér – i en mappe. Og ja, det er måske lidt old fashion, men vi ved, det virker.
I hvert fald, hvis du spørger vores kunder.

Holger er en af Danmarks førende eksperter indenfor smøremidler til fødevarebranchen. Vi er så heldige, at have ham med i Brade Lubricant. Kontakt Holger her >> eller skriv til os, hvis du vil vide mere om vores vedligholdelsesprogram.