Nicolai-brade-brade-consulting

Med sine 30 år har Nickolai allerede været en del omkring i branchen og høste erfaring. Nickolai er uddannet smed og har efteruddannelsen, diplom i ledelse og entrepriseret på KU.
Han har arbejdet som entrepriseleder, byggeleder, projektleder, projektchef og bygherrerådgiver i forskellige virksomheder, inden han var med til at stifte Brade Consulting for et par år siden.

Ja, det er fart på Nickolai ☺️
Men det er der også i Brade Consulting, som tilbyder bygherrerådgivning og projektledelse inden for de tekniske fag. Nickolais rolle er godt nok i direktørstolen og som bygherrerådgiver, men der er ikke meget hjørnekontor over ham – han er lige så meget selv med i processerne som resten af virksomhedens medarbejdere er, udover at han varetager den daglige drift og udviklingen i vores virksomhed.

Brade Consulting har specialiserede kompetencer inden for:

🔹Laboratoriebyggeri
🔹Rumstyring
🔹HVAC og procesudstyr (fx PLC-styrede komponenter)
🔹Entrepriseret

➛ I fritiden kan du finde Nickolai tidligt om morgenen i en skov. Han går nemlig på jagt. Ikke kun for at nedlægge et dyr, men i højere grad for at finde ro og dele naturoplevelserne i et stærkt fællesskab.
Golf er for nyligt også blevet en del af hans fritid, men også her er det fællesskab og netværk, der er afgørende for ham.
Og det viser egentlig meget godt, hvem vi er i Brade Consulting, hvor vi tror på, at mennesker bygger for mennesker og den nære relation er afgørende vigtig for resultatet.

Nysgerrig på Brade Consulting? Så læs mere om selskabet her >>