Brade har været gode til at imødekomme vores vekslende behov for service.

Michael Sindt, ejer og direktør, FLEXIWELL emballage

Når man spørger vores kunde Flexiwell omkring deres virksomheds værdier, er der ingen tvivl: Service, god kvalitet og overholdelse af deadlines går foran for alt, og som de selv siger, arbejder de ud fra de ”gode gamle dyder”. Flexiwell arbejder desuden også på at servicere virksomhederne ud fra deres unikke behov og ikke standardløsninger, og kan derfor tilbyde emballage til en bred vifte af kunder, som går ud over de gængse modeller:

”Vi plejer at sige, at vi kan levere det, som vores konkurrenter ikke kan, tør eller må. Det betyder, at vores kunder kan komme til os med et behov, der både matcher den gængse emballage, men også kan få skræddersyet netop den type emballage, som passer præcis til formålet” siger Michael Sindt fra Flexiwell Emballage, der til dagligt har huse i Ishøj.

Skræddersyede løsninger

De skræddersyede løsninger og tilpasninger til kundernes behov matcher på mange måder vores virksomhedskultur i Brade Group. Derfor er vi også stolte over, at vi igennem længere tid har serviceret og samarbejdet med Flexiwell i Brade Technic & Solutions med kompetencer også taget fra Brade Lubricant. Gennem dette tværfaglige samarbejde sikrer vi udskiftning af sliddele samt rengøring/smøring af maskiner hos Flexiwell.

”Vores behov kræver en fleksibel og specialiseret reparatør, der inden for få timer kan rykke ud og afhjælpe et evt. maskinnedbrud eller evt. fejl. Vores maskiner er meget analoge, og det forudsætter at dem, der skal afhjælpe problemet, har en bred viden omkring maskiner. Vores største udfordring er, hvis en maskine eller to ryger ud af drift pga. fejl eller nedbrud – så risikerer vi, ikke at kunne overholde vores ord til kunderne om varer til den aftalte tid. Det er her, vi har et stærkt samarbejde med Brade Technic & Solutions, som hurtigt rykker ud”.

Ingen kunder er for store eller for små

Det er altid en tilfredsstillelse, når vores kunders værdier matcher vores. Hos Flexiwell sker dette på mange områder. Vi kan begge skrive under på, at ingen kunder er for store eller for små, og at alle behov kan banke på vores dør. Flexiwells kundeportefølje tæller alt fra store til små virksomheder og alle med varierende behov.

”Ofte har større firmaer ikke overskud til at tage sig af mindre kunder eller kunder med specielle ønsker til service. Derfor var det nærliggende at tage sig af de mange kunder, der ønsker lidt mere i Flexiwell” siger Michael Sindt, da vi spørger ham ind til, hvorfor han startede Flexiwell i 2007.

På mange måder startede Brade Group op med samme ønske om skræddersyede løsninger til kunderne, og måske er det også en af grundene til, at vi stadig bliver inviteret ind som servicepartner hos Flexiwell.

”Jeg synes, at Brade har været gode til at imødekomme vores vekslende behov for service. De forstår, at fleksibilitet og viden betyder alt for vores virksomhed, da vi ellers kunne stå̊ uden produktion i længere tid” afslutter, Michael Sindt, ejer og direktør i Flexiwell.

Vi siger tak for samarbejdet, og ikke mindst tak for tilliden.

Brade Group.